Направете сделката на живота си, като закупите уред с лек транспортен дефект

15 фев., 2022

уред с транспортен дефектБитовата техника непрекъснато търпи подобрения, предлагайки все повече полезни и удобни функции на потребителя. Уредите, използвани в почти всяко домакинство, все по-бързо се заменят с нови. Причината се крие не само в по-ниското качество и кратък работен живот на кухненското оборудване. Новите модели са по-икономични и по-тихи, което оправдава подмяната на старите уреди с по-нови модели.

За съжаление българският потребител не може да си позволи да сменя пералнята или хладилника с по-нов модел на всеки 3 до 5 години, защото новите машини са и съответно с по-високи цени. При спешна необходимост от нов битов уред, домакинствата с ограничени възможности намират за уместна покупката на модел втора ръка, което е грешка. Има начин да направите сделката на живота си – потърсете уред с лек транспортен дефект.

Каква е ползата от едно такова решение?

Ползата да закупиш печка, съдомиялна, хладилник или друг вид уред с леки козметични нарушения, се състои преди всичко във факта, че той никога не е бил използван. Уредите втора ръка могат да изглеждат доста добре запазени външно, но не бива да забравяме, че всяко устройство има определен експлоатационен живот. Бившият собственик може да го е сменил малко преди този живот да бъде изчерпан напълно.

Това означава, че уредът, който ще занесете вкъщи ще работи нормално много кратко, след което ще се наложи да започнете да обикаляте сервизите. Не забравяйте, че колкото по-евтино да сте закупили използваната маркова пералня, толкова по-лошо е реалното ѝ състояние. Тоест, ще се наложи да се извършат множество ремонти, които ще оскъпят продукта до ниво чисто нова техника.

По-разумно е да се примирите с няколкото драскотини по корпуса на уреда, отколкото да се опитвате да възстановявате износени уплътнения – при хладилниците и пералните те са от ключово значение за нормалната работа. Не забравяйте също, че за по-старите модели домакинско оборудване е почти невъзможно да се намерят оригинални резервни части. Това прави ремонтите не само скъпи, но често и невъзможни.

Защо външният вид не е толкова важен?

Може би сте от педантичните хора, за които дори лека драскотина по корпуса на съдомиялната е повод за неудовлетворение от покупката. Е, нека ви кажем, че дребните козметични дефекти почти винаги остават скрити след инсталиране на уредите. Това е особено валидно за моделите, предназначени за вграждане.

Нещото, което би трябвало да ви интересува, е безупречната работа на техниката. Търговците на домакинско оборудване с транспортни дефекти като Мега Техно, тестват стоката за изправност преди да я пуснат в продажба. Техническите изпитания им позволяват да продадат наличната стока с валидна гаранция за качество. Употребяваните уреди не се продават с такъв документ.

Примирявайки се с дребно петно ожулена боя, вие ще направите сделката на живота си. Основен мотив за хората, купуващи бяла техника с дефект по корпуса, е възможността да въведат в дома си най-новите иновации, без да харчат всичките си спестявания или да теглят кредити, чиито лихви ще ги разорят в рамките на 1-2 години.

Уредът с леки нарушения, който ще закупите, е произведен специално за западния пазар. Това го прави в пъти по-добър и качествен от неговите аналози, произведени за източно европейските пазари, дори когато става въпрос за един и същ модел на една и съща марка. Прегледайте онлайн каталога на Мега Техно и ще се уверите в истинността на фактите, изложени в тази статия.