Как да подберете парфюм за различните типове жени

13 дек., 2022

Как да подберете парфюм за различните типове жени

Да изберете парфюм за подарък не е лесна задача. Трябва да се съобразите с доста неща и да се консултирате с поне двама продавачи преди това. Удачно е да подберете аромата според начина на живот на получателката му. Според нашата класификация има 4 типа жени – на вас ви остава да прецените към коя група спада тази, която искате да изненадате с парфюм.

За пристрастената към модата

Всички имаме по една приятелка, която е по-стилна от нас. Това удивително създание знае как да съчетае аксесоарите, любимите обувки с токчета Louboutin и полата молив, за да блесне.

За нея е подходящ дизайнерският парфюм, носещ подписа на един от най-талантливите дизайнери на нашето време: Karl Lagerfeld . Подобно на стила на германеца, ароматът е извънредно стилен, без да нарушава правилата на добрия вкус. Връхните нотки носят плодовата свежест на праскова и лимон, а сърцевината е изградена върху красивото бяло ухание на магнолия, нежно докоснато от женствена роза. Резултатът е мек, дискретен, дървесен аромат – съвършеният аксесоар за любителката на модата!

За фитнес маниачката

Чантата й за фитнес, съдържаща маратонки и екип за залата,  описва най-добре този тип жена. Всъщност тя притежава почти само спортни дрехи и аксесоари и ги използва ежедневно. Ето защо рядко се нуждае от по-тежки ориенталски парфюм или твърде сложни класически аромати – те не подхождат на начина й на живот.

Приляга й леко мускусно ухание,  миришещо на чисто, което да бъде естествено продължение на аромата на собственото й тяло. Например Clean Shower Fresh – лек и приятен със свежите си флорални нотки, той ще изкуши своята притежателка да го държи под ръка, за да се пръсне с него, когато е току-що излязла изпод душа след изтощителна тренировка в залата.

За купонджийката

Жените, които имат календар, изпълнен със събития,  изискват отличителен и чувствен аромат, който да е завършек на подготовката им за поредната голяма вечер. 212 VIP Rose by Carolina Herrera е парфюм, добре познат на хайлайфа, както и на тези, които мечтаят за луксозен живот.  Няма как да е иначе – сладките нотки на розово шампанско и секси кехлибар превръщат тази, която ги носи, в кралица на вечерта.

За бохо момичето

На нея й подхождат гурме ароматите, които повечето жени не биха предпочели. Перфектното предложение е Calvin Klein Reveal. Солените му нотки, дължащи се на амбрата, го правят различен от традиционните аромати, но се допълват прекрасно с женствения пудрен ирис, постигайки усещане едновременно за безгрижност и елегантност.

Още качествени парфюми може да намерите тук https://yourprouve.com/