Изглеждайте по-слаба с подходящите за вас дънки!

16 фев., 2022

макси дънкиЗа съжаление, много момичета с наднормено тегло не винаги следват подходящия стил на обличане. В тази статия ще научите как да се обличате подходящо и да изглеждате страхотно, въпреки по-пищните форми. И още нещо – не избягвайте дънките – напротив, те могат да са много подходящи за вас. Просто изберете подходящи дънки големи размери.

Не всички дами са с параметри 90-60-90, а и в крайна сметка не е необходимо. Визии – всякакви, вкусове – също.  Жените са различни, всяка от тях има различни различни една от друга фигури. Но по-нататък ще говорим не за различните черти на фигурата, а за това как да се обличаме с вкус, независимо от размерите.

Съвременната модна индустрия до скоро имаше голям фокус върху шиенето на тоалети за слаби жени. Много по-проблематично беше пълничките да изберат стилен, красив тоалет. Но вече не е така! Може да намерите всякакви макси дрехи, включително и макси дънки. Благодарение на тези промени можете да създадете красив, естетичен образ на фигурата си.

Какъвто и да е стилът ви, със сигурност на пазара вече може да намерите подходящите дрехи. За да придобиете например визия в бизнес стил можете да изберете различни тоалети – рокли, костюми, ризи, поли, панталони.

Много дами избягват да носят дънки, ако са пълни, защото смятат, че не е подходящо за фигурата им. Това обаче не е вярно! Ако подберете добре подходящи макси дънки, може да изглеждате страхотно с тях. За да ви паснат вашите дънки големи размери наистина добре, съобразете се със следните неща:

  • за високи дами с наднормено тегло, модели с прав силует или дънки, леко стеснени в долната част, са идеални.
  • жените с нисък ръст не трябва да носят твърде широки дънки, правите с изгладени стрели ще им подхождат най-добре.

За дамите с наднормено тегло бохо стилът предлага различни интерпретации. Въпреки това, когато избирате своите дрехи, трябва да вземете предвид някои тънкости, които могат да ви помогнат да изглеждате наистина добре:

  • не купувайте прекалено свободни, дълги тоалети, като, разбира се, това важи и при избор на макси дънки – това ще добави обем към фигурата ви.
  • рокли точно над коляното с дантела в долната част са добър избор, но спокойно може понякога да разнообразявате и с дънки с подобна дължина.
  • твърде много ярки цветове върху дрехите придават обем на вече пълничката жена, така че най-добре е да заложите на традиционните сини или черни дънки.
  • небрежните дънки големи размери в съчетание с туники, украсени с апликации от мъниста, ще пасват идеално на пълната фигура.