Удължаване на мигли на цял ред

17 окт., 2022

Удължаване на мигли на цял редКрасотата е естествен стремеж на всяка жена. Ако на вашата майка или баба често се е налагало да разчита на това което и е дала природата, днес това вече не е така. Много от женските козметични недостатъци могат да бъдат коригирани успешно.

Къси, редки или неизразителни мигли: няма проблем, стилистите в салони за красота „Лорен“ Ви предлагат нова услуга артистично удължаване на мигли на цял ред.

Ако ви престои парти, абитуриентски бал, планирате да се забавлявате в нощен клуб или просто се чувствате млади и дръзки и обичате промяната, удължаване на мигли на цял ред е точно за вас.

Удълженията миглите на цял ред могат да бъдат най-разнообразни по цвят от класическо черно до екзотични цветове като сребристо, розово, неон или пък злато.

Този вид удължаване на мигли ви дава едно ценно предимство: ще ви открои от тълпата и всеки поглед ще бъде вперен към вас.

Процедурата се състои в удължаване на вашите мигли посредством цял ред. Процедурата е изключително бърза и лесна, извършва се в рамките на не повече от 10 минути.

Този вид удължаване на мигли реално заменя нуждата от поставяне на спирала.

За да постигнете маскимален визуален ефект, преди тази процедура задължително трябва да имате поставен грим. Независимо дали гримът е професионален или ваш собствен, поставянето на мигли на ред без да сте гримирани няма да изглежда добре.

Красиви гъсти мигли поставени на лице без грим, сами разбирате че това не е добра идея.

Допълнителна информация:

При закупуването на мигли за удължаване на ред и поставянето им, комплекта за съхранение и залепване остава във вас, като получавате подробни инструкции за поставяне

При правилно съхранение, тези мигли могат да бъдат използвани 5 до 6 пъти