Пет хранителни добавки Аквасорс, които ще подобрят спортните ви постижения

17 апр., 2023

Пет хранителни добавки Аквасорс, които ще подобрят спортните ви постиженияСпортът е здраве и в това няма никакво съмнение, но знаете ли, че активните спортисти са по-податливи на инфекции и леки заболявания като настинки? Те също така се нуждаят от по-големи количества хранителни вещества, тъй като ги изразходват интензивно.

Хранителните добавки на Аквасорс могат да бъдат изключително ценни за всеки спортист. Те осигуряват енергия и редица хранителни вещества, които са важна предпоставка за високата производителност в спорта. Ако тренирате от дълго време и го правите интензивно, вие се нуждаете от допълнителна подкрепа, която да отговори на специфичните ви нужди.

И така, кои пет хранителни добавки на Аквасорс могат да бъдат полезни за спортистите?

Аквасорс Остео Форте

Тежките тренировки натоварват интензивно костите и ставите, а това с течение на времето може да се превърне в здравословен проблем. Здравите кости изискват адекватно снабдяване с калций, витамин Д, магнезий, витамин К2.

В допълнение към здравословното хранене Аквасорс Остео Форте може значително да подобри състоянието на костите и ставите. За активни спортисти, които тренират повече от 3 пъти седмично в продължение на 1 до 2 часа или повече, тази уникална добавка ще помогне и да извлечете максимума от възстановителния процес.

Супер Антиоксидант

По време на тренировка много от така наречените „свободни кислородни радикали” се произвеждат в митохондриите, „електроцентралите” в мускулите. Тези вещества се създават всеки път, когато кислородните атоми, които се консумират по време на аеробни упражнения, поемат допълнителен електрон. След това кислородът се превръща в „агресивна” молекула за клетката и причинява оксидативен стрес.

Аквасорс Супер Антиоксидант включва уникална комбинация от натурални съставки, които подпомагат кръвообращението, когнитивните функции и възстановяването от физическото натоварване. Идеална добавка за спортисти и изобщо за хора, които живеят активно.

Органични водорасли

Спортистите се нуждаят от повече протеини, а Аквасорс Органични водорасли освен тях, съдържа и още ценни минерали, витамини, аминокиселини, антиоксиданти, мастни киселини и др.

Благодарение на мощния си състав от макронутриенти, добавките с Органични водорасли увеличават жизнената енергия и се борят активно с умората.

КолАктив3 Коластра Плюс

Коластрата допринася за здравето като цяло, но също така подкрепя мускулния растеж. Има два основни начина, по които става това:

  • Поради наличието на растежни фактори като IGF-1 и прекурсори на цитокини
  • Чрез укрепване на имунната система, благодарение на голямото количество имуглобини и имунни фактори.

Аквасорс КолАктив3 освен коластра съдържа и полезната бактерия Ацидофилус и биоактивния пептид Лактоферин. Тези три компонента работят в пълна сила за вашата силна имунна система, добро храносмилане и оптимално усвояване на хранителните вещества.

Мака Енергия

Чудесна добавка в течна форма за повишаване на вашата издръжливост и сила. Шест натурални съставки работят в абсолютна синергия, така че да се чувствате по-жизнени и енергични.

Макс Енергия също така ще ви помогне да останете по-концентрирани по време на тренировка. А адаптогенните свойства на добавката ще балансират системите на тялото ви по естествен начин.

Мака Енергия е отличен помощник за всеки, който иска да повиши енергийните си нива и да подобри собствените си рекорди.

Можете да комбинирате добавките на Аквасорс според личните си нужди, или да ги приемате поотделно.

Източник: vodorasli.bg