Извиване на мигли

20 окт., 2022

Извиване на миглиНавярно на всяка жена се иска да има дълги извити мигли, но природата не всеки е надарила с такъв разкош. Вече има много различни начини за извиване на мигли. Ако искате да знаете повече за този метод за извиване на мигли, остава само да прочетете статията за извиване на мигли с обясненията.

Предимството на перманентното извиване на мигли е в това че извивката е плавна за разлика от извиване със щипка.

За създаване на обем на миглите ние ви предлагаме трайно извиване на мигли. Този метод придава на очите дълбока изразителност, а погледа става още по-открит и очарователен.

Процедурата за трайното извиване на мигли придава на вашите мигли желаната извивка за цели два месеца, дори и повече, а в идеалния вариант, след извиването дори може да ги боядисате в желания от вас цвят.

В този случай, ако ги боядисате, дори няма да ви се налага използването на спирала за очи!

Трайното извиване на мигли може да се повтаря многократно, като това зависи от времето за което вашите мигли ще се обновят отново по естествен път( това се случва за период около 2 месеца).

Процедурата е много лесна, напълно безболезнена и трае само 40-50 минути. Извършва се единствено от специалист с опит, като се използват специални ролки за мигли, които са в 5 различни размера в зависимост от дължината на миглите ви.

Поставят се ролките, на тях се фиксират миглите в желаната извивка посредством специален разтвор.

След около 20 минути или повече в зависимост от дебелината на миглите ви, се премахва този разтвор и се нанася друг.

С втория разтвор се седи 10 или повече минути отново в зависимост от дебелината на вашите мигли. След това се маха разтвора а след него и ролките от миглите.

Извивката може да се види веднага, но не в окончателния си вид, това става след около половин час когато миглите ви изсъхнат напълно. При желание от ваша страна, след процедурата можете да боядисате миглите си в подходящ цвят.

Плюсове на трайното извиване на мигли:

  • Извиването на мигли дава ефект какъвто получавате с уред за извиване на мигли (ЩИПКА), но предимството на перманентното извиване на мигли е че това става плавно и красиво, докато със щипка за извиване, миглите имат ъгъл и се „пречупват“ визуално (нямат плавна извивка).
  • Извиването на мигли ви спестява време, защото нанасяте само спирала без да се налага да извивате миглите преди или след това със щипката.
  • Извитите мигли не ви ограничават в това каква козметика за лице и препарати за почистване да използвате.

По думите на специалистите, перманентното извиване на мигли е способно да направи много красиви дори и най-късите мигли, да не говорим пък за дългите, те изглеждат просто вълшебно, а погледа придобива необикновена дълбочина и изразителност.