Естествено удължаване на мигли

2 окт., 2022

Естествено удължаване на миглиМечтата на всяка жена – дълги и гъсти мигли. Красавиците от рекламите на спирали за мигли в 100% от случаите са с удължения за мигли, било то еднократни, на снопчета или естествено удължени.

На това всъщност се дължи и техния секси чувствен поглед. Спиралата за мигли обаче не винаги помага да се постигне съвършен резултат.

Може да използвате шипки за извиване на мигли или пък някой чудодеен крем.

Но истината е че просто можете да си направите естествено удължаване на мигли известно сред гримьорите като „оръдието на съблазънта“.

Както много декоративни процедури за разкрасяване и естественото удължаване на мигли е използвано за първи път в Холивуд. Дълги години тази процедура е била недостъпна за широкия кръг жени. Днес това вече не е така.

За процедурата естествено удължаване на мигли се използват 100% натурални влакна. По тази причина, трябва да забравите за притеснението че няма да изглеждате естествена.

За естествено удължаване на мигли обикновено се използват 4 различни дължини. Най-късите започват от 8мм и достигат до около 15мм. Към тях като допълнение се използват други 3 вида които се прилагат при нужда за допълнително уплътняване на миглите.

Спрямо формата на очите и дължината на естествените ви мигли се подбират и подходящата за вас дължина. Цвета на естествените мигли за удължаване е черен, но ако желаете също можете да ги оцветите и със спирала за очи.

Поставянето на естествени удължения за мигли ще ви отнеме минимум 2 часа, в някой случаи дори повече. Процедурата е дълга защото всеки косъм за удължаване се поставя на един косъм от вашата естествена мигла. Естествените мигли които се ползват за удължаване се поставят със специално лепило за мигли, което се нанася на много тънък слой и е почти невидимо.

След поставянето на миглите в никакъв случай не бива да почиствате вече удължените мигли с тоалетно мляко а с измиващ продукт! Причината е че в тоалетното мляко се съдържа съставка която е възможно да разлепи удължените мигли!

Това разбира се в никакъв случай не значи че ако решите, ще можете да махнете удължените мигли с такова тоалетно мляко! За целта трябва да се обърнете към специалиста поставил ви миглите. Само той може да ги свали с помощта на специален гел римувър.

Какво е позволено след като сте си поставили естествено удължени мигли:

  • Да мокрите свободно естествено удължените мигли
  • Да ги гримирате, макар че не е нужно защото използването на спирала отпада за вас
  • Може да се къпете в басейн, хлорираната вода не ги разваля
  • Може да използвате кремове за очи, като внимателно нанасяте крема без той да попада непосредствено върху самите мигли!
  • Може да се подлагате на процедури за лице при които се използват кремове, но по същия начин трябва да се внимава крем да не попада върху самите мигли!

Какво не е позволено при естествено удължаване на мигли:

  • Естествено удължени мигли не могат да се поставят когато естествените ви мигли са били подложени на процедура за извиване на мигли или са били боядисвани.
  • Ако има такава интервенция, трябва да изчакате два месеца защото това е периода на естествената подмяна на вашите мигли.

Важно е да знаете:

  • При желание и поддръжка, вашите естествено удължени мигли могат да останат за постоянно.
  • При първоначалното поставяне естествено удължените мигли издържат около 1 месец. Това не значи че те ще изпадат напълно, просто е възможно да се разредят като някоя от тях изпадне. За тази цел е нужно да посетите отново салона, в който ви е било извършено поставяне на миглите, за да може специалиста поставил ги да ви направи поддръжка ( да попълни с нови мигли ако има разредени места).
  • Ако не можете да отделите време или средства, може просто да оставите миглите да се разредят по естествен път, до пълното отпадане на местата с удълженията. Това не е проблем, защото когато ваша естествена мигла с удължение падне, на нейно място веднага започва да расте нова заемаща мястото и.